O tehnološkem centru

Tehnološki center podjetja Daihen Varstroj je bil načrtovan in izveden v okviru dograditve in tehnološke posodobitve proizvodnega dela podjetja.Ta sodobni tehnološki center podjetja DAIHEN VARSTROJ je bil zgrajen junija 2014 v sklopu prve faze obnove podjetja in je vzorčno urejen na površini 450 m² (centralna oskrba s tehničnimi plini, sodobni centralni sistem prezračevanja in odsesovanja z rekuperacijo, centralni sistem ogrevanja,…). Objekt je zasnovan in opremljen z zelo zahtevno tehnološko opremo in tehnološko najsodobnejšo opremo za varjenje in termično rezanje kovin, ki zagotavlja ustrezne delovne pogoje za izvajanje najzahtevnejših predstavitev na najsodobnejših aparatih.
Predstavljeno opremo sproti osvežujemo, tako da sledimo najnovejšim razvojem področij, ki jih pokrivamo.

.
 

Tehnološki center kot razvojni, predstavitveni in raziskovalni center

V objektu se izvajajo praktične predstavitve in predstavitve proizvodov ter rešitev, izobraževanja in usposabljanja za potrebe obrti ter podjetij.


Tehnološki center podjetja DAIHEN VARSTROJ je bil zasnovan tako, da služi kot razvojni, predstavitveni in raziskovalni center na področju robotskega in klasičnega MIG/MAG varjenja, TIG ter MMA (REO) varjenja.